Reisschema
 Dag 1: Vertrek Almere
 Dag 2: Bayern Park
 Dag 3: Spaanse Rijschool
 Dag 4: Wiener Prater
 Dag 5: Tiergarten Schönbrunn
 Dag 6: Familienpark Neusiedlersee
 Dag 7: Vidampark
 Dag 8: Hortobagy
 Dag 9: Miskolc-Tapolca
 Dag 10: Eger / Zagreb
 Dag 11: Bohinj
 Dag 12: Bohinj
 Dag 13: Bohinj
 Dag 14: Bohinj
 Dag 15: Bohinj
 Dag 16: Bohinj
 Dag 17: Erlebnispark Strasswalchen
 Dag 18: Skyline Park
 
Dag 12: Bohinj
 We're in Slovenie!
Vandaag gaan om 8 uur de winkels weer open en we hebben in Bled een Hyundai dealer gevonden. We staan dus op tijd op en bellen meteen naar deze garage. Aan de telefoon leggen we uit wat er is gebeurt en vragen dus om hulp. De monteur aldaar wil de kapotte band wel repareren. Ons lijkt het geen goed idee en vragen om twee nieuwe banden. Deze heeft hij niet in voorraad en die moeten besteld maar als we om 13.00 even bellen dan hebben ze de pauze gehad en wellicht zijn de banden er dan ook. Het slapen in dit appartement was een stuk beter het bed ligt heerlijk alleen staat het tegen een muur aan en kan ik mijn been niet uit het bed slingeren. Aankomende nacht ruil ik dus maar even met Midas van plek.

Zo gezegt zo gedaan dus bellen we even na 13.00 naar Bled en ja hij heeft de banden dus kunnen langskomen. Nou dat is mooi want rijden met een 80km band is geen lol hier op deze verschrikkelijke slechte wegen door de bergen. We rijden dus naar Bled toe.


Als we opstaan hangt de bewolking behoorlijk laag en is het erg koud...Als we eens om ons heen kijken en de mist is opgetrokken zien we opeens wit !!! Er is in de alpen sneeuw gevallen woeiiiii. Dat is stoer !! Daar maken we even wat foto's van.


Even inzoomen


Heel ver weg zelfs aan de zonkant ligt ook wel wat


Echt prachtig wat dat betreft heeft het land me niet teleurgesteld het is echt schitterend hier en ik ben erg benieuwd hoe het hier in de winter is...


Als we in Bled aankomen mag de wagen meteen op de brug. Ze leggen er twee nieuwe bandjes op en na 260 euries armer kunnen we onze weg weer vervolgen. So far so good. Het is inmiddels al weer behoorlijk laat geworden en echt iets doen komt dus niks meer van.


We gaan nog een stukje rijden en belanden ergens op een bergweggetje en komen onderweg deze hertjes tegen. Ze zijn erg ver weg maar met inzoomen komen we een heel eind. Eigenlijk verwachten we als we uit de auto stappen dat ze hem wel smeren maar niets is minder waar. Ze zijn wel alert maar als ze doorhebben dat we blijven waar we zijn gaan ze gewoon door met grazen.


Zo ver weg dus ;o)


Na het eten lopen we nog even naar het meer en maken nog wat foto's

Ik had dus trouwens die mail nog naar het andere hotel gebeuren gestuurd omdat ik dus dat geld wilde overmaken. Ik zag al dat we geen gegevens hadden van het hotel dus hadden dat in de mail ook gevraagd. Vanavond na het eten dus weer even de mail gecheckt en daar vonden we een email van dat hotel....dus snel lezen..was het een lege email er zat alleen een attachement aanvast met de rekening dat was alles...nouja zeg helemaal verder geen enkele tekst of uitleg of een vraag waarom we weg waren gegaan..echt heel raar nou ik vind het ook wel best zo. Ik heb meteen dat geld getelebankiert en klaar ermee. Rare zooi daar maar mocht je ooit in Slovenie komen boek dan geen hotel via residentie Triglav. Tis maar even een reminder.